full screen background image
Keresés
2020 szeptember 23 - szerda
  • :
  • :

Szabadnapos rendőr mentett életet Bonyhádon

Szabadnapos rendőr mentett életet Bonyhádon

2019.12.10. Hét embert menekített ki egy égő házból vasárnap egy bonyhádi rendőr.

Tűzesetről érkezett bejelentés a rendőrségre december 8-án hajnalban. A bejelentő Rafai Márk rendőr törzszászlós, szabadnapos rendőr volt. A Bonyhádi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka baráti társaságával a hajnali órákban tüzet és füstöt észlelt Bonyhád belvárosában. Azonnal az érintett épülethez futottak, ahol a lakásokban tartózkodó alvó személyeket kiabálással, kopogtatással felkeltették és kimenekítették – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az időközben helyszínre érkező járőrök a tűz átterjedésétől tartva, a lakókat – egy 49 éves nőt, 24 éves férfit, egy 40 éves férfit és családját, és egy 50 éves férfit – biztonságos helyre kísérték.

Mint azt a katasztrófavédelem információi alapján megírtuk, a tűz egy ötlakásos sorház egyik lakásában keletkezett, a Perczel utcában. A lángok két szomszédos lakásra is átterjedtek. A tüzet a bonyhádi és szekszárdi hivatásos, valamint a bonyhádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Oltás közben egy férfit vittek ki a házból, aki a tűzben életét vesztette. A tűz következtében a két másik lakás is lakhatatlanná vált, két-két lakóját önkormányzati szükséglakásban helyezték el. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott, a tűz keletkezésének okát tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close