full screen background image
Keresés
2019 november 4 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szakmák Éjszakája Tolna megyében: hat városban, közel száz program

Szakmák Éjszakája Tolna megyében: hat városban, közel száz program

2019.04.03. A Szekszárdi Szakképzési Centrum idén is csatalakozik Magyarország legnagyobb pályaorientációs rendezvényéhez a Szakmák Éjszakájához. A páratlanul sikeres rendezvényt az SZSZC tíz tagintézményének közreműködésével rendezik meg április 12-én.

Az SZSZC szakképző intézményeikben 2019-ben is megteremtik annak lehetőségét, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok, szüleik, hozzátartozóik, pedagógusaik betekinthessenek a szakmatanulás kulisszái mögé.

Ebben az évben új programelem, hogy négy szekszárdi tagintézmény (Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma, Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája, Szekszárdi SZC Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolája és Kollégiuma, Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája) képviselői nem a korábbi 18 és 22 óra közötti időpontban, hanem a 13 és 18:00 óra közötti időintervallumban, egy új helyen, a szekszárdi Piactéren várják az érdeklődőket.

Egy helyszín, négy tagintézmény és 2019-ben is rengeteg interaktív és színes program. E módosítással az volt a cél, hogy idén még több korosztályt – akár az óvodás korúakat is – megszólítsák. Az SZSZC paksi tagintézményében, a Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolájában szintén a fent jelzett, 13 és 18 óra közötti új időpontban várják mindazokat, akik érdeklődnek a szakmák, a szakmatanulás világa iránt.

Változatlan időpontban várják az érdeklődőket 2019. április 12-én 18-tól 22 óráig ebben az évben is az SZSZC bonyhádi tagintézményébe, a Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiumába, Dunaföldvárra, a Szekszárdi SZC Magyar László Szakképző Iskolájába, Dombóvárra, a Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumába, valamint a Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiumába, és Tamásiba, a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumába.

A gazdag programkínálatról az alábbi linken tájékozódhat – kattintson!

Forrás: Szekszárdi Szakképzési Centrum. A kép illusztráció


szakképzés Szakmák Éjszakája
ElőzőEldőlt, ki képviseli Tolna megyét az országos versenyen KövetkezőÉremeső hullott az Alisca Nyilai Íjász Egyesület versenyzőire Szerbiában


Read previous post:
Éremeső hullott az Alisca Nyilai Íjász Egyesület versenyzőire Szerbiában

2019.04.03....

Betört, majd leitta magát és elaludt a kanapén

2019.04.03....

Close