full screen background image
Keresés
2021 január 13 - szerda
  • :
  • :

Száraz marad az időjárás Szekszárdon és környékén

Száraz marad az időjárás Szekszárdon és környékén

2020.01.10. A hétvégén is marad a  száraz időjárás Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban -3, napközben 8, vasárnap hajnalban -1, napközben 5 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton időnként erős, vasárnap mérsékelt légmozgásra lehet számítani. Az égbolt szombaton közepesen és kissé, vasárnap közepesen felhős lesz. Csapadék nem várható.

Hétfőn hajnalban -4, napközben 2, kedd hajnalban -3, napközben 1, szerda hajnalban -2, napközben 0 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Csapadék nem várható.

Országos előrejelzés

Szombaton északkeleten, keleten erősen felhős területek is maradhatnak, másutt napos vagy változóan felhős időre lehet számítani. Csapadék nem lesz. Az északkeleti országrész kivételével megélénkül, többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plusz 2 fok között alakul. A nappali maximumok általában plusz 4 és 9 fok között alakulnak, de északkeleten néhány fokkal hidegebb területek is lesznek.

Vasárnapra virradóra nagy területen köd képződik, amelynek egy része egész nap megmarad, másutt kitisztul az idő, kisüt a nap. Csapadék nem várható. A leghidegebb órákban mínusz 6 és 0, napközben plusz 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Fehér Gemenc

2020.01.10.

Close