full screen background image
Keresés
2022 január 18 - kedd
  • :
  • :

Száznegyven épületet rongált meg négy férfi Szekszárdon – fotók

Száznegyven épületet rongált meg négy férfi Szekszárdon – fotók

2017.02.12. Száznegyven rendbeli rongálás elkövetésével gyanúsítanak négy fiatal férfit, akik különböző szekszárdi épületek falait firkálták össze.

Egy szekszárdi bank képviselője tett feljelentést a rendőrségen, mert 2016. augusztus 7-én az éjszakai órákban ismeretlenek falfirkával rongálták meg a bank épületének falát. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, a 19 éves tolnai B. G-t, valamint szekszárdi társait, a 18 éves V. Á-t, a 20 éves P. T-t, és a 23 éves H. Sz-t – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A nyomozók az eljárás során azt is kiderítették, hogy a graffitisek 2016. nyarán összesen 140 épületet rongáltak meg úgy, hogy azokra különböző falfirkákat festettek. A fiatalembereket gyanúsítottként hallgatták ki, mindannyian szabadlábon védekezhetnek. A cselekménnyel okozott kár megállapítása folyamatban van, de annak összesített értéke a 4 millió forintot is meghaladhatja. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close