full screen background image
Keresés
2021 május 8 - szombat
  • :
  • :

Szedresi bálban támadt sörösüveggel egy medinai férfi egy bogyiszlói férfira

Szedresi bálban támadt sörösüveggel egy medinai férfi egy bogyiszlói férfira

2019.04.28. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy medinai férfival szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt.

Márton napja alkalmából tartottak bált 2018. november 10-én Szedresben. Az éjszaka folyamán egy bogyiszlói férfi a rendezvényen szórakozott, amikor azt észlelte, hogy a vele együtt érkező hölgy ismerőse egy ismeretlen férfival vitatkozik. A későbbi sértett ekkor a nő védelmére kelt, azonban az ismeretlen több alkalommal, egy sörösüveggel, fejbe ütötte, majd távozott a bálból. A bogyiszlói férfi az ütlegelés miatt súlyos sérülést szenvedett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az esettel kapcsolatban a Szekszárdi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen. A szekszárdi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy medinai férfit, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close