full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szekszárd: gázpisztollyal fenyegettek meg, majd megütöttek egy férfit

Szekszárd: gázpisztollyal fenyegettek meg, majd megütöttek egy férfit

2017.11.20. Gázpisztollyal fenyegettek majd ököllel megütöttek egy férfit pénteken Szekszárdon. A rendőrség két férfit gyanúsítottként hallgatott ki, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség gyanúja miatt.

Egy szekszárdi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert 2017. november 17-én pénteken 10 óra 50 perckor egy szekszárdi intézmény udvarán egy ismerőse szóváltást követően egy gáz-riasztó fegyverrel megfenyegette, majd a fenyegető társaságában lévő idegen férfi ököllel arcon ütötte. A bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd előállították a támadókat. Egy 42 éves dunaszekcsői férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, 36 éves bátai társát könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A bűncselekményhez használt gáz-riasztó pisztolyt lefoglalták. Mindkét gyanúsított szabadlábon védekezhet. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close