full screen background image
Keresés
2021 július 30 - péntek
  • :
  • :

Szekszárdi bringások videói versengtek a „Best Video 2017” pályázaton

Szekszárdi bringások videói versengtek a „Best Video 2017” pályázaton

2018.01.09. Átadták a Szekszárdi Sportközpont NKft. Extrém Sport Szakosztálya által meghirdetett „Best Video 2017” pályázat díjait.

A pályázat célja az Extrém Sport Szakosztály BMX-es és MTB-os (mountain bike) sportolóinak bemutatása, sportágaik népszerűsítése és a tagtoborzás volt. A pályázatot két kategóriában – BMX, és mountain bike (MTB) – hirdették meg. A BMX kategóriában pályázók Szekszárdon, az MTB kategóriában pályázók Szekszárdon, vagy Sötétvölgyben, az MTB pályán készíthettek felvételeket, melyek hossza mindkét kategória esetében legfeljebb egy perc lehetett. A zsűrit Csibi Attila, Pászti Balázs, valamint Koszorú Zsolt, illetve Sándor Zsolt, vagyis régi MTB-sek és BMX-esek alkották.

A díjátadó. Fotó: Szekszárdi Sportközpont NKft. – Extrém Sport Szakosztály.

BMX kategóriában három, MTB kategóriában négy pályázat érkezett be – tájékoztatott Koszorú Csaba a szakosztály vezetője. Az előbbi kategóriában Kalmár Patrik, míg az utóbbiban Sabján Gábor, illetve videója lett a nyertes – tudatta. Hozzátette, a támogatóknak, vagyis a Két Kerék Centrumnak, a Répásy Óraszalonnak, az Ibvier Bt.-nek és Dr. Erdélyi Tamás fogorvosnak, valamint a Szekszárdi Sportközpont NKft.-nek köszönhetően minden nevező kapott valamilyen díjat.

A díjakat Csiba Attila, Dr. Erdélyi Tamás, valamint a szakosztály nevében Koszorú Csaba, a Sportközpont nevében pedig Ritter Péter adta át.

Kalmár Patrik (1. helyezett – BMX kategória)

Szily Ákos (2. helyezett – BMX kategória)

Dravecz Dániel (3. helyezett – BMX kategória)

Sabján Gábor (1. helyezett – MTB kategória)

Dér Márton (2. helyezett – MTB kategória)

Sabján Balázs (3. helyezett – MTB kategória)

Vezetőkép: Kalmár Patrik  videójából.
Read previous post:
Close