full screen background image
Keresés
2019 november 5 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szekszárdi olvasóink segítségét kérjük! Ön szerint elég zöldfelület van a városban?

Szekszárdi olvasóink segítségét kérjük! Ön szerint elég zöldfelület van a városban?

2017.07.17. Szekszárdi olvasóink véleményét kéri a megyeszékhelyen található zöldterületekkel kapcsolatban a Szekszárdi Klímakörön belül működő Zöld munkacsoport. Mindössze pár perc alatt kitölthető az az online kérdőív, melynek segítségével megoszthatja, hogy Ön szerint elég zöldterület van-e a megyeszékhelyen.

Új munkacsoport alakult Zöld munkacsoport néven a Szekszárdi Klímakörön belül. A Zöld munkacsoport hatékony munkavégzéséhez lényeges ismerni a szekszárdiak véleményét a város zöldfelületeivel, zöldterületeivel kapcsolatban. Mint azt írták, a csoport szeretne 5-10 évre előre gondolkodni azzal kapcsolatosan, hogy a város közterületein és a magánterületeken található zöldfelületeket érintően milyen javaslatokat fogalmazzanak meg, illetve milyen törekvéseket támogassanak.

A Kadarkanet Médiaszolgáltató elkészítette a Szekszárdi Klímakör által összeállított kérdőív online változatát. Kérjük szekszárdi olvasóinkat, segítsék a Zöld munkacsoport tevékenységét azzal, hogy kitöltik az erre a célra összeállított online kérdőívet, melyet mindössze pár perc alatt megtehetnek.

Mint azt megírtuk, a Tolna Megyei Önkormányzat megbízásából készülő megyei klímastratégiához kapcsolódóan a Zöldtárs Alapítvány a Kadarka.net-tel együttműködve interneten kitölthető klímakérdőívet tett közzé áprilisban. A klímakérdőívet 584 Tolna megyei lakos töltötte ki. A kérdőív eredménye szerint a megyében is egyre súlyosabb gondokra számítanak a klímaváltozás kapcsán.

Az erről készített írásunkat itt találja – kattintson!

A képen a Béla király tér. Fotó: Kadarka.net


ElőzőA tétlen vakáció rosszat tesz a gyerekek egészségének egy brit kutatás szerint KövetkezőRekordmennyiségű használtautót adtak el hazánkban a második negyedévben


Read previous post:
Rekordmennyiségű használtautót adtak el hazánkban a második negyedévben

2017.07.17....

Közzétették a Jupiter Nagy Vörös Foltjáról készített legfrissebb képeket

2017.07.17....

Close