full screen background image
Keresés
2020 november 27 - péntek
  • :
  • :

Szekszárdi Pörkölt és Bor Ünnepe

Szekszárdi Pörkölt és Bor Ünnepe

2015.06.15. Idén is megrendezik a Szekszárdi Pörkölt és Bor Ünnepét június 27-én, a Béla király téren.

A szervező, Szekszárd Borvidék Nonprofit Kft. és az önkormányzat baráti társaságok jelentkezését várja a közös, jó hangulatú ünneplés jegyében. A főzéshez, illetve étkezéshez szükséges eszközökről, kellékekről – no és persze a pörköltkészítésben jártas szakácsról – minden társaságnak magának kell gondoskodnia. Az elfogyasztásra és a szomszéd asztaltársaságok kínálására szánt borokról szintúgy. Aki véletlenül mégis megfeledkezne erről, az a közelben található Garay ÉlményPincében 33 szekszárdi borászat termékéből választhat.

A pörköltfőzés délután hat órától kezdődik. A társaságok a rendezvény helyszínén vásárolhatnak asztaljegyet, melyhez egy nyolcfős sörpad, illetve tűzifa, gyújtós, és szemetes zsák jár.

A jegyeket június 25-ig lehet megvásárolni személyesen a Borvidék Nonprofit Kft. irodájában (Szekszárd Táncsics u. 3.) hétfőtől csütörtökig 10 és 14 óra között, pénteken 10 és 12 óra között. Kérik, előtte telefonon egyeztessenek időpontot a +36 20 39 24 946-os telefonszámon.

Aki átutalással szeretne fizetni, annak el kell küldenie az aláírt részvételi nyilatkozatot postai úton a kft címére, vagy bemásolt dokumentumot a szekszardborvidek@tolna.net e-mail címre. Az átutaláshoz szükséges bankszámlaszám: 10300002-46412582-49020085.

Az asztaljegy áráról ide kattintva tájékozódhat!
A részvételi tájékoztatót ide kattintva töltheti le!
Read previous post:
Close