full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Szekszárdi száguldozásáról készített videót egy motoros

Szekszárdi száguldozásáról készített videót egy motoros

2016.11.22. Motorral száguldozni nem túl jó ötlet és még kevésbé okos dolog az erről készült videót feltölteni egy videómegosztó oldalra.

Szekszárd motorról – ezzel az ártatlan címmel töltött fel videót a Youtube.com videómegosztó portálra egy felhasználó. A szeptember végén közzétett felvételt egy sisakkamerával rögzítették. Az egyébként elég keveset mutató képsorokon az látható, amint a motoros egy – 180-200 lóerős – Yamaha R1 nyergébe száll és a kellemes őszi napsütésben hajtja gépét Szekszárdon.

A motoros már a Szent István téren és a Rákóczi utcában is meghúzza egy kicsit, de a felvétel a Rákóczi utcához érve válik érdekesebbé, ahol először „csak 90-es tempóra” gyorsít. Ez már közel kétszerese az itt megengedett 50 km/órás sebességhatárnak. Az újvárosi templomnál található rendőrlámpától startolva (7:15) aztán a felvétel készítőjének „egy kissé elgurul a gyógyszere”, amikor egy Renault Kangoo, illetve vezetője nem hagyja magát. A kocsit már a százas tempót átlépve előzi meg a motoros.

Az újvárosi temetőt elhagyva pedig alaposabban is meghúzza a gázkart, már a városkapu előtt 150 km/órás sebességre gyorsít. A felvétel készítője ezután tovább ingerli a gyorsasági motort. Bár ezt követően már nem látható a kilométeróra állása, sejthető, hogy a 70-es táblánál közel 200 km/órás tempót diktál a motoros.

A feltöltő egy másik videóján pedig azt tekintheti meg, amint a felvétel készítője 297 km/órás sebességgel száguldozik motorjával közúton – kattintson!

Motorral száguldozni nem a legjobb ötlet, főként városban, ahol bármikor váratlanul sávot válthat egy autó, vagy leléphet egy gyalogos, aki nem számít arra, hogy nagy tempóval érkezik egy jármű. Még nagyobb butaság az ilyen motorozásról készített felvételt egy nyilvános oldalra feltölteni, ahol bárki láthatja. Főleg, ha a feltöltőnek olyan neve van, melyből a legnagyobb közösségi oldalon is mindössze egyetlen található.

Fotó: youtube.com
Read previous post:
Close