full screen background image
Keresés
2019 október 27 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szekszárdi Szüreti Napok: benépesült a Borudvar

Szekszárdi Szüreti Napok: benépesült a Borudvar

2019.09.13. Benépesült csütörtökön a Szekszárdi Szüreti Napok Borudvara.

A programok a Szeretet Lángja elnevezésű rendezvénnyel vették kezdetüket délután 2 órakor a Béla király téren. A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete zenés műsora részeként a vendégek a Mechwart András Fogyatékosok Otthona Belecska lakói táncos műsorát, a Fogyatékosok Nappali Intézménye a Pál utcai fiúk „Grund” című darabját, illetve a Hétszínvilág Otthon lakóinak Kalapos táncműsorát, valamint  Jánoki Márió énekest, a Medinai Gitárzenekart,  a Bartina Zenekart és a Medinai Tamburazenekart láthatták és hallhatták. Emellett kézműves foglalkozásokkal várták a gyerekeket, a civilek asztalainál pedig hasznos információkat kaphattak az érdeklődők. A műsor az Ifjúsági Fúvószenekar, majd a  Vintage Dolls fellépésével folytatódott.

Pénteken többek között koncertet ad a Republic a Szent István téri színpadon, illetve a Balogh Kálmán & Gipsy Cimbalom Band, valamint  Charlie és zenekara a Béla király téri színpadon.

A részletes programleírást itt találja – kattintson!

Fotó: Kadarka.net


Szekszárdi Szüreti Napok 2019.
ElőzőElkezdődött a tárgyalás a szekszárdi gyermekgyilkossági ügyben KövetkezőAz időjárás sem rontja el a Szekszárdi Szüreti Napokat


Read previous post:
Az időjárás sem rontja el a Szekszárdi Szüreti Napokat

2019.09.13....

Szekszárdi Szüreti Napok: fokozottan ellenőrzik a közlekedőket

2019.09.12....

Close