full screen background image
Keresés
2021 június 16 - szerda
  • :
  • :

Szekszárdi Szüreti Napok: fokozottan ellenőrzik a közlekedőket

Szekszárdi Szüreti Napok: fokozottan ellenőrzik a közlekedőket

2019.09.12. Fokozott ellenőrzésre számíthatnak a közlekedők a Szekszárdi Szüreti Napok ideje alatt. A rendőri ellenőrzések kiemelten az ittas járművezetők kiszűrésére irányulnak majd.

A 2019. szeptember 12. és 14. között megrendezésre kerülő Szekszárdi Szüreti Napok minden évben látogatók ezreit vonzza az ország minden részéről, sőt külföldről is a tolnai megyeszékhelyre. A közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a rendőrség idén is nagy létszámban lesz jelen a rendezvényen azért, hogy a szórakozás mindenki számára felhőtlen legyen – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fesztiválozók figyelmét, hogy a négy nap során fokozott ellenőrzésre számíthatnak. A rendőri intézkedések célja a rendezvény ideje alatt az ittas vezetők kiszűrése lesz. A rendőrség arra kéri a látogatókat, hogy amennyiben alkoholt fogyasztanak, NE üljenek a volán mögé, vegyék igénybe a tömegközlekedési eszközöket, vagy a megerősített létszámmal működő taxi szolgáltatókat.

* A kép illusztráció