full screen background image
Keresés
2019 december 2 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Elszaladt a BMW vezetője a rendőrök elől?

Elszaladt a BMW vezetője a rendőrök elől?

2018.05.05. Az alábbi képet olvasónktól, Takasitól kaptuk szombat kora délután. Elsőként úgy tűnt, egy újabb autósról van szó, akit teljesen hidegen hagynak a parkolási szabályok, na és persze a jó modor. Amint azonban posztoltuk a fotót Facebook-on, kiderült, hogy a helyzet bonyolultabb.

A fotót portálunk olvasójától, „Takasitól” kaptuk, aki szombaton, a Jókai lakótelepen készítette a felvételt. Azt is elmondta, hogy a kocsi már péntek éjjel óta az emeletes ház előtti járdán áll.

Hozzászólóink információja szerint az autót azóta trailer segítségével elszállították. Ugyancsak a portálunk Facebook oldalán található egyik hozzászólás szerint:  a BMW az Arany János utcai óvoda felől jött nagy gázzal és fékezés nélkül áthajtott a padkán majd a ház előtt állt meg. A rendőrök is kiérkeztek, de a kocsit vezető fiatal elszalad előlük. Egy hozzászóló arról is írt, hogy a kocsi jobb oldala sérült volt.

Egy másik olvasónktól kapott információ szerint egy tolnai 23 éves fiatalemberről van szó, akinek nincs jogosítványa és akinek már meggyűlt a baja a törvénnyel.  Ugyancsak olvasónk informálta portálunkat arról, hogy a fiatalembert a kórház pszichiátriai osztályára szállították.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, de türelmünket kérték az esettel kapcsolatban. Amint hivatalos információnk lesz a történtekről, megosztjuk azt portálunk olvasóival.

Köszönjük a fotót Takasinak!

Fotó: Takasi
Read previous post:
Close