full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szekszárdi tanyákba tört be egy őrizetbe vett fiatal férfi

Szekszárdi tanyákba tört be egy őrizetbe vett fiatal férfi

2018.03.22. Őrizetbe vettek a rendőrök egy fiatal férfit, aki több szekszárdi tanyába is betört – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szekszárdi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2018. január 8. és március 15. között valaki betörte szekszárdi tanyájának ablakát, majd bemászott az épületbe, ahonnan műszaki cikkeket, használati tárgyakat valamint élelmiszert lopott el. Az elkövető a rongálással 10-, míg a lopással mintegy 40 ezer forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 20 éves szekszárdi lakost. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A férfinál végzett házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a lopásból származó dolgok többségét, köztük fűrészt, televíziót, vízforralót és élelmiszert is, melyeket a sértettnek visszaadtak.

A nyomozók az eljárás során azt is feltárták, hogy a férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban Szekszárdon. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Nem okozhatnak gondot a jövőben a felhőszakadások, áradások Bonyhádon

2018.03.23....

Close