full screen background image
Keresés
2021 május 11 - kedd
  • :
  • :

Szekszárdra érkezett a Magyar Autóklub roadshowja

Szekszárdra érkezett a Magyar Autóklub roadshowja

2018.05.24. Szekszárdra érkezett szerdán a Magyar Autóklub „Biztonságosan közlekedni egy életúton” elnevezésű országjáró roadshowja.

Szerdán tartották az ORFK OBB és a Magyar Autóklub közös baleset-megelőzési programjának Tolna megyei nyitó rendezvényét a Tesco áruház parkolójában. Az eseményen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Polgárőrség is képviseltette magát. A megnyitón több tucat érdeklődő gyermek is részt vett.

Az oktató programot 2006-ban indította a Magyar Autóklub és az ORFK OBB más szervezetekkel közreműködve, melynek célja egy hosszú távú tudatformálást kialakítani a résztvevők gondolkodásában.

Az idei évben az országjáró körút 11. állomása Szekszárd, melyen a szervezők május 23. és 26. között várják az érdeklődőket a Tesco hipermaket parkolójában.

A roadshow többek között speciális kerékpáros rutinpályával, fékút- és távolságbecslési gyakorlati feladatokkal, gépjárművezetők részére kialakított ügyességi pályával, biztonsági öv szimulátorral, valamint részeg szemüveg bemutatóval várják az érdeklődőket.

Fotó: TMRFK

Kadarka.net/TMRFK
Read previous post:
Close