full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Személyautó gázolt el egy biciklist Szekszárdon, a Rákóczi utcában

Személyautó gázolt el egy biciklist Szekszárdon, a Rákóczi utcában

2017.05.03. Személyautó gázolt el egy kerékpárost szerda délután Szekszárdon, a Rákóczi utcában.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Kadarka.net kérdésére elmondta, a balesetről délután négy órakor kaptak bejelentést. Mint tájékoztatott, a személyautó vezetője későn észlelte az úttesten figyelmetlenül közlekedő biciklist, és elütötte. A kerékpáros megsérült a balesetben. A sajtószóvivő hozzátette, a baleset idején intenzíven esett az eső és jég is hullott.

A biciklis férfi a Kadarka utcából kanyarodott ki a Rákóczi utcára, a városközpont irányába – mesélte a Fiat-ot vezető idős asszony, aki elütötte a kerékpárost. Az asszony elmondása szerint csak azt látta, hogy a biciklis a semmiből előtte terem, de megállni már nem tudott. Azt is megosztotta portálunkkal, hogy 40 éve vezet, de még soha nem okozott balesetet. Valamint elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor elgázolta a férfit.

A baleset két szemtanúja megerősítette az asszony által a balesetről elmondottakat. Hozzátették, hogy a biciklis a Kadarka utcából a kereszteződéssel szinte majdnem pontosan szembe lévő Rózsa utcába akart keresztbe áthajtani, a záróvonalon át.

Egy harmadik férfi elmondása alapján az 50-60 év körüli férfi moslékot szállított egy vödörben a kerékpáron.

Fotó: kadarka.net
Read previous post:
Close