full screen background image
Keresés
2020 szeptember 15 - kedd
  • :
  • :

Szemétgyűjtésre várják a szekszárdiakat!

Szemétgyűjtésre várják a szekszárdiakat!

2019.12.21. Szemétgyűjtésre várják a szekszárdiakat december 27-én, hogy az új évre tisztább legyen a város.

Azokat, akik csatlakoznának, december 27-én (péntek) délelőtt 9 óra 30 percre várják a Tesco áruház és az XXL áruház közötti területen. A szemétgyűjtés itt kezdődik, majd a tervek szerint az önkéntesek a Park Center és a Baka István általános iskola felé haladva tisztítják meg a várost. Az ötletgazda-szervező, Lőczi Vizdár Gizella arra kéri azokat, akik részt vennének az akcióban, hogy – bár néhány a helyszínen is rendelkezésre fog állni – hozzanak magukkal egy szemeteszsákot. Emellett érdemes lesz gumikesztyűt húzni. A szemeteszsákok elhelyezéséről a helyszínen kapnak tájékoztatást a résztvevők. A megtelt zsákok elszállításában az önkormányzat nyújt segítséget.

Azokat, akik csatlakoznának, de számukra a fenti időpont nem megfelelő, arra buzdítja, hogy a nekik megfelelő időpontban ragadjanak szemeteszsákot és tisztítsák meg a város valamely részét, minderről pedig készítsenek egy-két fotót, amit megosztanak a Facebook, vagy egyéb közösségi oldalon, hogy ezzel másokat is példájuk követésére biztassanak.

A képen: szeméttenger a Tesco áruház és az XXL áruház közötti területen, mely nem közterület. Fotó: a szervező felvétele.
Read previous post:
Close