full screen background image
Keresés
2019 november 4 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szente Bélát választották meg a Kulturális Központok Országos Szövetsége elnökének Szekszárdon

Szente Bélát választották meg a Kulturális Központok Országos Szövetsége elnökének Szekszárdon

2019.10.18. Harmadjára is Szente Bélát, a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóját választotta elnökének a Kulturális Központok Országos Szövetsége szekszárdi tisztújító közgyűlésén – tájékoztatta az MTI-t a szervezet közleményben.

Három évre alelnök lett Neveda Amália (Veszprém) és Szűcs Ferenc (Budapest), elnökségi tag Csengei Ágota (Keszthely), valamint Mátyás Zoltán (Tiszaújváros) – írják.

A vezető testület fő céljaként fogalmazta meg a kulturális, közösségi és szabadidős tevékenységet folytató, nagy látogatottságú kulturális központok és közművelődési intézmények szakmai fejlődésének segítését, a minőség magas szintű biztosítását, az intézményi hálózat hatékony érdekképviseletét, valamint a szakmai presztízs növelését.

A Kulturális Központok Országos Szövetsége az ország 75 legjelentősebb városi kulturális intézményét összefogó és képviselő országos hatókörű reprezentatív szakmai szervezet.

Fotó: jokaiszinhaz.hu

MTI


ElőzőVélhetően magyar vonatkozású régészeti leletek kerültek elő a Kaukázus vidékén KövetkezőMár a bronzkorban is adták az állatok tejét a csecsemőknek


Read previous post:
Már a bronzkorban is adták az állatok tejét a csecsemőknek

2019.10.18....

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

2019.10.17....

Close