full screen background image
Keresés
2022 január 15 - szombat
  • :
  • :

Szép programokkal köszöntötték az időseket Bonyhádon

Szép programokkal köszöntötték az időseket Bonyhádon

2016.10.23. A Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthona szerdán ünnepelte idősek napi rendezvényét, míg az Idősek Klubjában csütörtökön zajlott ez az esemény – közölte a Bonyhad.hu

Az otthonvezető, Kiss-Kelemen Eszter köszöntőjét követően a munkatársak és az Őszirózsa Alapítvány önkéntesei színes műsorral kedveskedtek ellátottaiknak. Az Idősek Otthona vendége volt a Felvidékiek Kórusa, amely nagy sikerű szereplésével koronázta meg a műsor színvonalát. Az Idősek Klubjában tartott csütörtöki rendezvényen tiszteletét tette Szabó Tibor, Bonyhád alpolgármestere, aki köszöntőjében nagyra méltatta a szépkorúakat és az általuk lefektetett alapokat.

Ritter Adél, szakmai egységvezető biztató szavai után az intézmény munkavállalói verses összeállítással kedveskedtek a résztvevő időseknek. Mindkét rendezvény a Bonyhádi Gondozási Központban ellátott és az idei évben 75., 80. és 90. születésnapját ünneplő személyek köszöntésével zárult. Ezt követően mindkét egységben az idősek vidám hangulatban fogyasztották el Bonyhád Város Önkormányzata által küldött tortákat – tájékoztatott Zsókné Müller Natália mentálhigiénés munkatárs.

Forrás/fotó: Bonyhad.hu – V. B.