full screen background image
Keresés
2019 november 4 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Szerb embercsempész ellen javasol vádemelést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerb embercsempész ellen javasol vádemelést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

2017.11.16. Vádemelést javasol a megyei főkapitányság az ellen a szerb férfi ellen, aki 37 illegális migránst szállított az M6-os autópályán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei intézkedés alá vontak egy furgont, valamint annak vezetőjét az M6-os autópálya Sárközi pihenőhelyénél október 24-én délután. A jármű rakterében 37 személy utazott, akik nem rendelkeztek okmányokkal, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

A rendőrök a 45 éves szerb állampolgárságú sofőrt, valamint az önmagukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló személyeket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szerb férfit embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt. A rendőrök gondoskodtak a külföldi személyek ellátásáról, majd a tompai határrendészeti létesítmény kapuján átkísérték őket.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadják – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

 


ElőzőNépi ékszerekből nyílik kiállítás Szekszárdon


Read previous post:
Close