full screen background image
Keresés
2018 december 17 - hétfő
  • :
  • :

Szlogen- és logópályázatot hirdetett Szekszárd

Szlogen- és logópályázatot hirdetett Szekszárd

2016.07.30. Városi szlogen- és logópályázatot hirdetett Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata.

2018hirdetés

Az önkormányzat olyan „szlogennel egybekötött logókat vár, melyek egyszerre egyediek, találóak, könnyen azonosíthatóak, trendkövetőek ugyanakkor időtállóak és vonzóvá teszik a települést a befektetők és a turisták számára”. A logónak és a szlogennek egyúttal „egyedi módon kell tükröznie Szekszárd karakterét, különleges értékeit,” legyen szó természeti-, épített környezeti, vagy kulturális örökségről – olvasható a kiírásban, melyet a város hivatalos honlapján, a „szekszard.hu” oldalon is megtalálni.

A pályázat összdíjazása 250 ezer forint, és legfeljebb két pályamunka nyerhet.

Az egyfordulós szlogen- és logópályázaton, melynek nevezési díja nincs, bárki részt vehet. Egy pályázó legfeljebb 3 pályázatot nyújthat be és minden terv külön értékelés alá esik. Az alkotások közönségszavazás céljából Szekszárd város közösségi oldalán is megjelennek. A beadott műveket öt tagú szakmai zsűri bírálja el, a közösségi oldalon elért eredmény egy szavazatnak számít.

A pályázati anyagot – elektronikus adathordozón – lezárt borítékban 2016. augusztus 15. (hétfő) 10:00 óráig kell benyújtani Szekszárd Város Önkormányzatához (7100. Szekszárd, Széchenyi u. 29-31.) „Városi szlogen és logópályázat” megjelöléssel. A zsűri legkésőbb 2016. augusztus 22-ig hirdeti ki döntését, amiről valamennyi pályázó értesítést kap.

A pályázattal kapcsolatban telefonon vagy email-ben lehet felvilágosítást kérni Szekszárd MJV Önkormányzatától. Email: kiss.eszter@szekszard.hu, telefon::+36 74 504 187.

A teljes pályázati felhívást itt találja – kattintson!

A pályázati adatlapot innen töltheti le – kattintson!

Nyilatkozati lap a szerzői jogokról – kattintson!

Légi felvétel: Dala György
Read previous post:
Close