full screen background image
Keresés
2021 május 3 - hétfő
  • :
  • :

Szolgálati jelet és jutalmat vehettek át évtizedes munkájukért

Szolgálati jelet és jutalmat vehettek át évtizedes munkájukért

2017.03.15. Az 1848-49-es forradalomra és szabadságharca emlékezett kedd délelőtt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató ünnepi beszédében az 1848-49-es eseményeket idézte fel, és arra kérte az állományt, hogy álljanak meg az emlékezés pillanataira, és aki teheti, vegyen részt a lakhelyén tartott megemlékezéseken, ezzel is tisztelegve a forradalom hősei előtt. Ünnepi beszédét követően az igazgató elismeréseket adott át.

Dr. Pintér Sándor Magyarország Belügyminisztere 10 éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként szolgálati jelet adományozott, valamint Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy a BM OKF főigazgatója 10 év belügyi szolgálatért dicséretben és jutalomban részesítette dr. Hábermayer Tamás tűzoltó ezredest, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesét.

Dr. Pintér Sándor Magyarország Belügyminisztere 10 éves szolgálata és eredményes munkája elismeréseként szolgálati jelet adományozott Horváth Tímea tűzoltó őrnagynak, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály vezetőjének, akit dr. Balázs Gábor a 10 éves belügyi szolgálatáért dicséretben és jutalomban részesített.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close