full screen background image
Keresés
2020 augusztus 7 - péntek
  • :
  • :

Szoros mérkőzésen győzött a KSC Szekszárd az orosz Jenyiszej ellen

Szoros mérkőzésen győzött a KSC Szekszárd az orosz Jenyiszej ellen

2019.09.11. Az Atomerőmű KSC Szekszárd tovább folytatja kéthetes edzőtáborát melynek következő állomása az orosz Jenyiszej elleni mérkőzés volt a horvát Porec városában.

Az elmúlt vasárnap Szlovéniában lépett pályára a csapat a Maribor együttese ellen, ahol nagyarányú sikert ért el (41-104).

Ezúttal egy jóval szorosabb és keményebb mérkőzésen három ponttal sikerült orosz edzőpartnerük fölé kerekedniük. Nagyon hasznos volt a csapat számára az összecsapás, mivel kemény védekezés mellett sok figurát is sikerült begyakorolniuk. Ha jobban kihasználják üres helyzeteiket, akár a 80 pontot is elérhettek volna, de jelen esetben nem ez volt a fontos.

A Következő állomásu az 50. Göcsej Kupa lesz, ahol három nap alatt (2019. szeptember 13-15.) három mérkőzést fognak játszani.

Djokics Zseljko részletes értékelése az alábbi videóban tekinthető meg:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
JENYISZEJ KRASZNOJARSZK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 64-67 (22-14, 15-20, 16-19, 11-14)
Porec. Vezette: Terlevic (horvát), Duraki (horvát).
KRASZNOJARSZK: Koloszovszkaja 10/3, Marcsenkova 9/9, McCray 9, Kuzmenkova 8, Latsgal 7/3, Stanko 7, Bekmetova 4, Koizar 4, Linskens 4, Abaidullina, Kirjanova, Paskovszkaja, Varakszina. Edző: Olga Sunejkina.
SZEKSZÁRD: Ruzicková 19, Studer Á. 15/9, Bálint 11/3, Marshall 9/3, Dojkic 6, Theodoreán 5/3, Kiss 2, Horváth, Studer Zs. Edző: Djokics Zseljko.
Az eredmény alakulása.
Kipontozódott: –
MESTERMÉRLEG
Djokics Zseljko: – Nagyon hasznos és kemény mérkőzést játszottunk a Jenyiszej ellen. Az első tíz percben az üres és a labdás elzárásokhoz, illetve lepattanózáshoz is hozzá kellett szoknunk, de utána minden egyre jobban és jobban ment. Gyakoroltuk a figuráinkat és a kemény védekezést. Sok volt a kihagyott ziccerünk, jobb koncentrációval hatvanhét pont helyett akár nyolcvanat is dobhattunk volna. Vincze Nikolett kisebb combhajlító sérülés miatt nem játszott ma, Miklós Melinda és Renczes Rebeka pedig még csak néhány közös edzésen van túl velünk, nekik ez még korai lett volna. Ezúton is boldog huszonegyedik születésnapot kívánunk Studer Áginak.

Forrás: kscszekszard.hu
Read previous post:
Close