full screen background image
Keresés
2021 június 16 - szerda
  • :
  • :

Támogatási szerződést írt alá a megyei önkormányzat és az államkincstár

Támogatási szerződést írt alá a megyei önkormányzat és az államkincstár

2016.08.05. Támogatási szerződést kötött Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke és Fehér János, a Magyar Államkincstár Tolna megyei igazgatója a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében kiírt foglalkoztatási pályázat megvalósítása érdekében.

A megyei közgyűlés februárban döntött arról, hogy pályázatot nyújt be megyei szintű foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési megállapodások (paktumok) létrehozására. Ezek célja a különböző képzési és foglalkoztatási programokhoz szükséges források biztosítása.

A benyújtott pályázatot a Nemzetgazdasági Minisztérium Irányító Hatósága támogatta, így kerülhetett sor a támogatási szerződés aláírására a megye és kincstár, mint közreműködő szerv között. A megyei önkormányzat törekedett arra, hogy több partner bevonásával valósítsa meg a programot, ezért széleskörű konzorciumot hozott létre, amelynek tagjai: a Kormányhivatal, a Kék Madár Egyesület, a megyei önkormányzat hivatala, és a Tolnáért Nkft. A következő időszak a projekt fejlesztésének jegyében zajlik, amelyre több mint 1,2 milliárd forint áll rendelkezésre.

A képen Fehérvári Tamás és Fehér János. Fotó: Ótós Réka

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat
Read previous post:
Close