full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Támogatási szerződést írtak alá foglalkoztatási együttműködések megvalósítására

Támogatási szerződést írtak alá foglalkoztatási együttműködések megvalósítására

2016.06.18. Helyi foglalkoztatási együttműködések megvalósítására irányuló támogatási szerződést írt alá pénteken az önkormányzat és a Magyar Államkincstár megyei igazgatósága Szekszárdon.

Ezzel az országban Szekszárdon írtak alá először a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a helyi foglalkoztatási együttműködések megvalósítására irányuló támogatási szerződést.

A paktumot Ács Rezső, Szekszárd polgármestere és Fehér János, a Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatóságának vezetője látta el kézjegyével.

A projekt megvalósítására háromtagú konzorcium jött létre, melyben az Önkormányzaton kívül a Tolna Megyei Kormányhivatal, Illetve az Újra Dolgozni Tolnában Egyesület is részt vesz. Az 570 000 000 forint összegű, 100 százalékos támogatás a három tag között oszlik meg.

A projekt támogatja az együttműködések, partnerségek azon tevékenységeit, melyek munkaerő-piacuk bővítéséhez, célcsoportjaik képzéséhez, elhelyezkedéséhez és a szereplők együttműködésének erősítéséhez szükségesek Szekszárdon és várostérségében – közölte a szekszárdi önkormányzat.

A képen Ács Rezső (jobbról) és Fehér János. Fotó: szekszárdi önkormányzat