full screen background image
Keresés
2019 november 14 - csütörtök
  • :
  • :

Tanyákba tört be, kocsikat tört fel két fiatal Szekszárdon

Tanyákba tört be, kocsikat tört fel két fiatal Szekszárdon

2019.06.07. A szekszárdi rendőrök alig 24 órával a bűncselekmények elkövetése után elfogták a két fiatalt, akik egy éjszaka alatt több tanyába betörtek és legalább öt autót feltörtek.

Egy helyi lakos tett feljelentést a rendőrségen 2019. június 5-én, mert az éjszakai órákban ismeretlenek betörtek a Szekszárdon lévő tanyájába, ahonnan fűnyírót, szegélynyírót és más használati tárgyakat loptak el. Ugyanezen az éjszakán a város több pontján törtek fel az utcán parkoló gépkocsikat ismeretlenek, és azokból készpénzt, rádiós magnót, kisgépeket és más használati tárgyakat tulajdonítottak el – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az esetek kapcsán egy napon belül a szekszárdi rendőrök látókörébe került két helyi fiatal, – egy 19 és egy 23 éves férfi – akiket előállítottak. Az elkövetők elszámoltatásuk, majd gyanúsítotti kihallgatásuk során a lopásokat elismerték és további bűncselekményeket is bevallottak. Őket eddig háromrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsítottak meg.

Az ellopott értékek egy része megkerült, melyeket a nyomozók visszaadtak tulajdonosaiknak. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close