full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Tartalmas programok gazdagították a könyvtár kínálatát Bonyhádon

Tartalmas programok gazdagították a könyvtár kínálatát Bonyhádon

2016.10.11. Október 3. és 9. között tartották meg az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatot, melyhez a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtár is csatlakozott. Heti programkínálatukban az egész család megtalálhatta a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.

Tartottak egészséggel kapcsolatos programokat, melyekből a bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda is kivette a részét, volt ételkóstoló, klubfoglalkozások. Új kiállítás is nyílt a Téka Galériában, ahol az érdeklődők Farkas Péter könyvszobrait tekinthetik meg egész októberben. Gyermekprogramokból sem volt hiány, a legkisebbeknek zenebölcsit, diafilmvetítést, kézműves foglalkozást és író-olvasó találkozót szerveztek. Megnyílt a „A dzsungel állatai” rajzpályázatra beérkezett alkotásokból berendezett kiállítás is.

A programsorozat része a rendkívüli vasárnapi nyitva tartás, ahol lehetőség nyílt ingyenes beiratkozásra. Emellett tartalmas kikapcsolódási lehetőséget is kínáltak a könyvtárba látogatóknak, vendégük volt Balogh Ottó, aki első magyarként indul a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyén. A Könyves Vasárnap záró programja a bonyhádi Kárikittyom zenekar koncertje volt – összegezte Matisz Nóra, a bibliotéka munkatársa.

Forrás: Bonyhad.hu – V. B. Fotó: Bonyhad.hu. További képek az oldalon!
Read previous post:
Close