full screen background image
Keresés
2022 január 17 - hétfő
  • :
  • :

Tavaszias időjárás várható a hétvégén Szekszárdon és környékén

Tavaszias időjárás várható a hétvégén Szekszárdon és környékén

2019.02.01. Szinte már tavaszias hőmérsékletek várhatók a hétvégén Szekszárdon és környékén, ám a jövő héten ismét az évszaknak megfelelő időjárás várható.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban 6, napközben 14, vasárnap hajnalban 10, napközben 12 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton időnként erős, vasárnap élénk lesz a légmozgás. Az égbolt szombaton erősen felhős, vasárnap borult lesz. Vasárnap mintegy 3 milliméter eső eshet.

Az előrejelzés alapján a jövő hét első felében ismét csökkennek a hőmérsékletek. Hétfőn hajnalban 1, napközben 5, kedd hajnalban 2, napközben 4, míg szerda hajnalban 0, napközben 5 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Kedden 5-6, szerdán 1-2 milliméter csapadék várható eső formájában.

Országos előrejelzés

Szombaton szórványosan alakul ki eső, zápor. Nagy területen lesz erős a szél. A leghidegebb órákban plusz 1-7, napközben 10-16 fok valószínű.

Vasárnap többfelé várható eső, zápor, keleten csak délután. A szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-9, a legmagasabb hőmérséklet általában 8-13 fok között alakul, sőt az Alföld keleti részén 14, 15 fok is lehet – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close