full screen background image
Keresés
2021 április 14 - szerda
  • :
  • :

Telt ház volt a Jégpályák Éjszakáján

Telt ház volt a Jégpályák Éjszakáján

2020.01.21. A Magyar Jégkorong Szövetség 2020. január 18-án szombaton ötödik alkalommal szervezte meg a Jégpályák Éjszakáját.

A Múzeumok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvényről van szó. A Szekszárdi Sportközpont által üzemeltetett Szekszárdi Műjégpálya a kezdetek óta mindig csatlakozik ehhez a remek kezdeményezéshez.

A megszokott hétvégi nyitvatartást (8:00-13:00-ig és 14:00-20:00-ig) 23:00-ig toltuk ki. Ahogy az elmúlt években mindig, így most is 18:00-tól Jégdisco-val dobták fel a késő esti korizást.

A tapasztalatok szerint ezen a kiemelt napon mindig telt házzal üzemel a létesítmény, így volt ez most is. A legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály képviselte magát a fagyos, de hangulatos helyszínen.

Az idei szezon eddig kimagasló eredményeket szül a jégpálya látogatottságát tekintve. Január közepéig bezáróan majdnem 12 ezren szálltak jégre a tolnai megyeszékhely pályáján. A magas vendégszám köszönhető a létesítmény szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésének, valamint, hogy a környékbeli természetes vizek még nem fagytak be.

Forrás: Szekszárdi Sportközpont. Fotó: Forró Lajos
Read previous post:
Close