full screen background image
Keresés
2021 január 20 - szerda
  • :
  • :

Tizenegy baleset, három sérült

Tizenegy baleset, három sérült

2019.12.16. Hárman sérültek meg könnyebben a hétvégén Tolna megye útjain – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy 65 éves férfi közlekedett 2019. december 14-én a reggeli órákban az általa vezetett Suzukival Döbrököz térségében. Az esős időben a nedves, csúszós úttesten az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű felett, és az út jobb szélén levő szalagkorlátnak ütközött, majd az úttest bal oldalán állt meg. A Suzuki utasa – egy 63 éves nő – az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült meg.

kép

Bonyhádon – szintén szombat délelőtt – egy 43 éves nő Audival közlekedett a Deák Ferenc utcában. A 6-os főút kereszteződéhez érve a lámpás kereszteződésben – melyben lámpák sárgán villogtak – a Stop tábla ellenére kihajtott a főútra, ahol nekiütközött 6-os úton szabályosan Pécs felé közlekedő Toyota típusú gépkocsi jobb oldalának. A vétlen autós az ütközést követően nekicsapódott az útkereszteződésben forgalmi okból álló Volkswagen típusú személygépkocsi elejének is. A Toyota vezetője – egy 54 éves bonyhádi nő – az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült meg a balesetben.

kép

Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utca kereszteződésében levő gyalogos átkelőhelyen akart átmenni egy férfi szombaton a déli órákban, annak ellenére, hogy a lámpa számára tilos jelzést mutatott. Az úton egy Opel típusú személygépkocsi vezetője szabályosan közlekedett, amikor a gyalogos az úttestre lépett, és az autó jobb elejének ütközött, majd egyensúlyát vesztette és elesett.  A 32 éves férfi az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült meg a balesetben.

kép

Tolna megye újain további nyolc anyagi kárral járó baleset történt az elmúlt 48 órában.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close