full screen background image
Keresés
2021 május 5 - szerda
  • :
  • :

Tizenéves lányok loptak Szekszárdon

Tizenéves lányok loptak Szekszárdon

2020.10.13. A szekszárdi rendőrök két tizenéves lányt értek tetten lopáson az egyik helyi üzlet alkalmazottainak segítségével – tájékoztatott a  Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szekszárdi áruházból érkezett bejelentés hétfőn 12 óra 35 perckor, hogy az üzlet biztonsági őre két fiatalt ért tetten lopáson. A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol egy 14 éves hidasi és egy 13 éves Magyarkesziben élő lányt számoltattak el, akik a boltból ékszereket és piperecikkeket akartak elvinni fizetés nélkül. A fiatalok ruházatának és csomagjának átvizsgálása közben kiderült, hogy mindketten rejtettek el ruházatukba és táskájukba ruhaneműket és egyéb értékeket, melyek azonban nem abból az üzletből származnak, ahol elkapták őket.

A környék boltjaiban adatgyűjtést végeztek kollégáink, és rövid időn belül kiderült, hogy a két lány még másik két áruházból is lopott el ruhát, ékszereket és egyéb értékeket a délelőtt folyamán.

A rendőrök az ellopott holmikat lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosoknak. A lányokkal szemben pedig eljárást indítottak.