full screen background image
Keresés
2021 május 13 - csütörtök
  • :
  • :

Tizenhat baleset történt a hétvégén Tolnában

Tizenhat baleset történt a hétvégén Tolnában

2019.01.28. Kettő sérüléses és 14 anyagi káros baleset történt a hétvégén a megyében.

Egy tehergépkocsi közlekedett 2019. január 25-én az esti órákban a 6-os számú főúton Tolna térségében Paks irányából Szekszárd irányába, amikor a hóátfúvásos útszakaszon az erős oldalirányú szél közrehatásával a csúszós úton a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba sodródott, és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Toyota típusú személygépkocsival. A balesetben a személyautó vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A másik személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset szintén 2019. január 25-én történt. Egy személygépkocsi közlekedett Bonyhád irányába a 6534-es mellékúton Nagymányok térségében, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, elveszítette uralmát a járműve felett és egy fának ütközött. A jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a téli időjárási körülmények között még körültekintőbben közlekedjenek. A sebesség megfelelő megválasztása, továbbá a megfelelő műszaki állapotban levő autókkal történő közlekedés csökkentheti a baleset bekövetkezésének kockázatát.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close