full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Tizenkét baleset, két elfogás és hét előállítás Tolnában

Tizenkét baleset, két elfogás és hét előállítás Tolnában

2017.02.13. Balesetek helyszínén intézkedtek, körözött személyeket fogtak el és hét embert állítottak elő az elmúlt 72 órában a Tolna megyei rendőrök – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elmúlt 72 órában a Tolna megyei rendőrök tizenkét közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyik balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett, a többi esetben anyagi kár keletkezett.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sérüléssel járó balesetben egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szombat kora reggel Bonyhádon.

A szolgálatot ellátó egyenruhások két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Huszti Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Kadarka.net kérdésére elmondta, mindkét személy Faddon került rendőrkézre. Ezzel kapcsolatban bővebbet azonban egyelőre nem kíván elárulni a rendőrség.

Emellett az elmúlt 72 órában hét személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, további három személyt pedig ittas vezetés gyanúja miatt.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close