full screen background image
Keresés
2021 június 22 - kedd
  • :
  • :

Tizennégy baleset történt három nap alatt Tolna megyében

Tizennégy baleset történt három nap alatt Tolna megyében

2019.04.15. Tolna megye útjain az elmúlt 72 órában három személyi sérüléses baleset történt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2019. április 13-án a délelőtti órákban az 5603-os számú úton Bátaszék irányából Bonyhád felé, amikor egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, áttért a menet iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol járművével nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A balesetben az okozó jármű vezetője könnyebben sérült meg.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett egy fiú 2019. április 13-án az esti órákban Bátaszéken a Bajai utcában, amikor egy általa balesetveszélyesnek ítélt forgalmi helyzetben vészfékezett és elesett. A segédmotoros kerékpár vezetője könnyebben megsérült.

Egy tehergépkocsi vezetője 2019. április 14-én a reggeli órákban közlekedett Madocsán a Kis utcában a Paksi utca felé, amikor a kereszteződésben az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére kihajtott a védett útra, ahol nekiütközött az úton szabályosan közlekedő kerékpárosnak. A balesetben a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

Tolna megye útjain a három sérüléses baleseten kívül további 14 anyagi káros baleset történt.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close