full screen background image
Keresés
2019 június 18 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Tizenöt baleset történt a hétvégén Tolnában

Tizenöt baleset történt a hétvégén Tolnában

2019.06.17. Az elmúlt 48 órában egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a Tolna megyei rendőrök.

z 5113-as főút 13. km szelvényében 2019. június 15-én 15 óra 30 perckor egy 29 éves nő az általa hajtott kerékpárral úgy közlekedett, hogy a csomagtartón szállította 9 éves fiát. Az előtte, szintén biciklivel közlekedő férje forgalmi okok miatt lassított, azonban ezt a nő későn észlelte, így nekiütközött a kerékpár jobb oldali hátuljának. Az ütközést követően az asszony és a fiú kerékpárról az úttest jobb szélén lévő füves partra esett. A baleset során a gyermek könnyű sérülést szenvedett.

Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hétvégén további tizennégy anyagi káros baleset történt a megyében.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a hirtelen jött nagy kánikulában még a szokásosnál is óvatosabban és körültekintőbben közlekedjenek, hiszen a meleg hatására tompulhatnak a reflexek, az ember fáradékonyabbá válhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem tud kellőképpen figyelni a vezetésre, néhány percre álljon meg, hűsítse le magát, és úgy folytassa útját!
Read previous post:
Close