full screen background image
Keresés
2021 május 13 - csütörtök
  • :
  • :

Tizenöt érmet szereztek a bonyhádi diákok Keszthelyen

Tizenöt érmet szereztek a bonyhádi diákok Keszthelyen

2017.10.09. Kilenc arany, két ezüst és négy bronzérmet szereztek a Perczel DSE sportolói Keszthelyen, a Somogy, Zala régiós úszóversenyen.

A közelmúltban rendezték meg Keszthelyen a Somogy, Zala régiós úszóversenyt. A versenyen a két megye egyesületein kívül Nagykanizsáról, Pápáról, Nagyatádról, Győrből, Szombathelyről, Sárvárról, Tabról, Budapestről is érkeztek versenyzők, összesen 16 csapat 178 versenyzője küzdött a dobogós helyezésekért. A Perczel DSE Gulyás Péter irányításával, 6 fővel képviseltette magát az eseményen.

A versenyzők nemcsak részt vettek a viadalon, hanem 9 arany, 2 ezüst és 4 bronzéremmel öregbítették egyesületük, Széchenyi István Általános Iskolájuk és egyben Bonyhád hírnevét is.

Eredményhirdetés után Németh Kolos 4 arannyal, Gergely Fruzsina 3 arannyal, Domokos Ditta 2 arannyal, 1 ezüsttel és 1 bronzéremmel gazdagította otthoni kollekcióját. Váncsa Dorina egyszer állhatott a dobogó 2. fokára és háromszor lett negyedik, Domokos Lóránt nyakába háromszor is bronzérem került. Künsztler Eliza három hetedik helyezésével járult hozzá a Perczel DSE sikeréhez – tájékoztatott Gulyás Péter.

Forrás: bonyhad.hu
Read previous post:
Jogi fórum

2017.10.08....

Close