full screen background image
Keresés
2020 december 5 - szombat
  • :
  • :

Több ingatlanba is betört egy bogyiszlói férfi

Több ingatlanba is betört egy bogyiszlói férfi

2020.01.22. A tolnai rendőrök elfogták azt a 23 éves bogyiszlói férfit, aki az elmúlt napokban több ház melléképületéből is lopott el kisgépeket és szerszámokat – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Lakossági bejelentés érkezett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 21-én a kora délutáni órákban, mert ismeretlen személy egy bogyiszlói lakóház kerítésén éppen akkor ugrott át, amikor a sértett az udvarra ment. A Tolnai Rendőrőrs munkatársai rövid időn belül az ingatlanhoz értek. Az elsődleges adatgyűjtés és a helyi lakosok segítségének köszönhetően azonosították a kerítésen átmászó személyt, egy 23 éves bogyiszlói férfit, akit nem messze a cselekmény helyszínétől elfogtak, és a Tolnai Rendőrőrse előállítottak. A településen végzett adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi 2020 januárjában helyi ingatlanokba több alkalommal is bement, és onnan kisgépeket és szerszámokat lopott el.

Az egyenruhások az elkövetőt elszámoltatták, és gyanúsítottként hallgattak ki kétrendbeli folytatólagosan elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 23 éves férfi elmondta, hogy az ellopott tárgyakat egy ismerősének adta el, melyeket a rendőrök a kutatás során lefoglaltak.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close