full screen background image
Keresés
2021 május 15 - szombat
  • :
  • :

Több, mint 1 kiló drogot találtak a Tolna megyei rendőrök

Több, mint 1 kiló drogot találtak a Tolna megyei rendőrök

2019.01.24. Több, mint egy kilogramm marihuánát foglaltak le a három helyszínen tartott házkutatás során a Tolna megyei rendőrök.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága indított büntetőeljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendőrök összehangolt akció keretében 2019. január 22-én a megye több településén, – Fadd-Domboriban, Tolnán és Szekszárdon – három helyszínen tartottak házkutatást. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai mindhárom helyen találtak növényi származékot, továbbá a tolnai és a szekszárdi házkutatások alkalmával összesen tizenhat tő kannabiszt és kábítószer előállítására alkalmas eszközöket is – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az összehangolt akció során a rendőrök több, mint egy kilogramm marihuánát és számos kábítószer termesztéséhez szükséges tárgyat is lefoglaltak.

Az eset kapcsán előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves szekszárdi férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A fiatal a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close