full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Több mint 111 millió forint támogatásból fejlesztett a szekszárdi Ferropatent Zrt.

Több mint 111 millió forint támogatásból fejlesztett a szekszárdi Ferropatent Zrt.

2019.08.14. Több mint 111 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével fejlesztette telephelyét a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében a fémmegmunkálással foglalkozó szekszárdi Ferropatent Zrt.

A telephely keleti részén lévő III. sz. csarnok épület alapterülete a fejlesztés eredményeként több mint 1000 négyzetméterrel nőtt. A projekt részeként egy 3 tonnás elektromágneses emelőgerendát és egy olajbefecskendezésű csavarkompresszort is beszerzett a Ferropatent Zrt.

A projekt célja a Ferropatent Zrt. eszközparkjának további bővítése a magasabb feldolgozottságú minőségű acélipari termékek előállításához szükséges korszerű eszközökkel.

Az elmúlt időszakban az iparági fejlődés sokszínűsége miatt megnőtt azoknak a vevőknek, partnereknek a száma, akik a korábbiakhoz képest extra minőségű és méretű félkész termékekre tartanak igényt. Ahhoz, hogy a vevők egyedi igényeit minél jobban ki tudják szolgálni, szükségessé vált a meglévő géppark, gépállomány további fejlesztése, új gépekkel való kiegészítése – tájékoztatott a Ferropatent Zrt.

 
Read previous post:
Close