full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Több mint 2,3 milliárd forintból újulnak meg iskolák a tamási és bonyhádi tankerületben

Több mint 2,3 milliárd forintból újulnak meg iskolák a tamási és bonyhádi tankerületben

2017.10.05. Összesen több mint 2,3 milliárd forint értékű infrastrukturális fejlesztésről született támogatói döntés a tamási és bonyhádi tankerületben.

A tervek szerint Nagymányokon, Kurdon, Bonyhádon, Tevelen felújítják az iskolaépületeket. A 217 diákot oktató iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskolában 1,154 milliárd forintos beruházással a többi között hat új tantermet és két csoportszobát építenek, a simontornyai Vak Bottyán Általános Iskola és Gimnázium 742 millió forintos ráfordítással kilenc új oktatóhelyiséggel bővül – közölte az MTI.

Mint azt nemrég megírtuk, a szekszárdi tankerületben tíz településen tizenegy általános iskola újul meg mintegy 1,2 milliárd forintból.

A nagydorogi iskola mellett megújul a szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola, a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Bogyiszlói Általános Iskola, a decsi Bíborvég Általános Iskola, a faddi Gárdonyi Géza Általános Iskola, a Györkönyi Általános Iskola, a kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola, illetve az őcsényi Perczel Mór Általános Iskola, valamint a szekszárdi I. Béla Gimnázium Bezerédj István Általános Iskolája (Szedres), és a Várdomb-Alsónána Általános Iskola.

A képen a nagymányoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Fotó: nagymanyok.hu

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close