full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Több mint négyezer mulasztás a biztonsági övek használata során

Több mint négyezer mulasztás a biztonsági övek használata során

2017.09.15. A rendőrök háromnapos országos akciója során összesen 4249 alkalommal állapították meg a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztását – közölte a rendőrség.

A hétfőn kezdődött TISPOL európai kampány keretében a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatát ellenőrizték kiemelten. A három nap alatt 4170 alkalommal tapasztalták a biztonsági öv használatának elmulasztását, ebből túlnyomórészt – 3539 esetben – a járművezető nem kapcsolta be a biztonsági övét. A gyermekbiztonsági rendszert 50 alkalommal nem használták, 29 motoros pedig bukósisak nélkül közlekedett.

Ezen felül a rendőrök 30 alkalommal intézkedtek közbiztonsági jellegű jogsértések – vagyon elleni, valamint kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetésének gyanúja – miatt, ebből nyolc esetben körözött embert fogtak el – olvasható a közleményben.

MTI


ElőzőIdeiglenes szerződést kötött az NMHH egy paksi frekvenciára KövetkezőA Magyarock Musical Band és Varga Miklós koncertje a Béla király téren


Read previous post:
A Magyarock Musical Band és Varga Miklós koncertje a Béla király téren

2017.09.14....

Szekszárdiakkal népesült be csütörtök este a Borudvar – fotók

2017.09.14....

Close