full screen background image
Keresés
2020 október 19 - hétfő
  • :
  • :

E.R.Ö.V.: több száz mérőóra és bekötés fagyott el Szekszárdon és környékén

E.R.Ö.V.: több száz mérőóra és bekötés fagyott el Szekszárdon és környékén

2017.01.14. Több száz mérőóra, illetve bekötés elfagyását jelentették az elmúlt időszakban az Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. (E.R.Ö.V. Zrt.) felé, annak szolgáltatási területén.

Az január 6-án kezdődött, és január 12-ig tartó rendkívüli hideg sok gondot okozott a társaság vízhálózatához tartozó egyes fogyasztási helyeken. A vízmérő aknák fagyás elleni védelmének hiánya különösen a fogyasztás nélküli helyeken okozott, okozhatott gondot. Az elmúlt hétvége óta több száz mérő, vagy bekötés elfagyását jelentették a cég felé – közölte az E.R.Ö.V. Zrt.

Az időközben bekövetkezett hirtelen enyhülés várhatóan újabb tömeges, fagyásból eredő hibát (csőtörést) fog eredményezni, amit csak a helyszínen lehet észlelni. Ezért a víziközmű kéri minden olyan, ivóvízhálózatra kötött ingatlan tulajdonosát, használóját, aki az érintett időszakban nem ellenőrizte a vízbekötés állapotát, hogy az esetlegesen bekövetkező nagyobb károk megelőzése érdekében, keresse fel az ingatlanát, és végezze el az ellenőrzést.

Kérik, hogy amennyiben rendellenességet tapasztalnak, jelezzék a +36 74 999 150-es hibabejelentő telefonszámon.

Az E.R.Ö.V. Zrt. honlapját itt találja – kattintson!

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close