full screen background image
Keresés
2019 szeptember 7 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Több száz szurkoló ünnepelt együtt a KSC Szekszárddal

Több száz szurkoló ünnepelt együtt a KSC Szekszárddal

2017.05.05. Több száz szurkoló és a város vezetése ünnepelt együtt az Atomerőmű KSC Szekszárddal péntek este a sportcsarnokban annak alkalmából, hogy a csapat ezüstérmét szerzett a 2016/2017-es női NB I kosárlabda bajnokságban.

A siker eléréséhez a csapat és Djokics Zseljko vezetőedző óriási munkájára volt szükség. Hihetetlen teljesítmény, hogy a klub megmutatta, Szekszárd akár a kosárlabda fővárosa is lehet – mondta Ács Rezső, Szekszárd polgármestere. Sokan dolgoztak ezért a sikerért és a csapatmunka meghozta eredményét – fogalmazott a városvezető. Hozzátette, Szekszárd ezzel felkerült a kosárlabdázás térképére.

A város éhes volt a sikerre, és ahogy a csapat egyre több sikert ért el, egyre többen érezték maguknak a sportágat, és egyre többen látogattak ki a mérkőzésekre – mondta Ács Rezső, aki a szurkolóknak is gratulált. Mint kiemelte, a csapat a jó szerepléssel nagy örömet okozott a közösségnek. Zárásként azt kívánta, hogy a 2017/2018-as szezonban – a klub megalapításának 30. évfordulóján – még fényesebb érmet szerezzenek.

Djokics Zseljko rövid köszöntőjében arról szólt, hogy az eltelt bajnoki idényben komoly közönséget sikerült kiépíteni. Hozzáfűzte, reméli, hogy jövőre euroligás mérkőzéseket láthatnak majd a nézők.

Dr. Sólyom Bódog a KSC Szekszárd örökös tiszteletbeli elnöke arra kérte a város vezetését, hogy támogassák továbbra is a klubot, hogy még nagyobb sikert érhessenek el.

A csapat tagjai és a klub vezetői, segítői a rendezvényen egy-egy, külön erre a célra készített jelképes aranyérmet is átvehettek Ács Rezsőtől, mivel ez az ezüst – mely minden idők eddigi legjobb szereplését fémjelzi – egy aranyéremmel is felér a szekszárdiak számára. A klub vezetése pedig Ács Rezsőt lepte meg egy jelképes aranyéremmel. A város emellett egy hatalmas kerámiával is meglepte a csapatot.

A rendezvényen Finta Viktor, a KSC Szekszárd társadalmi elnöke elmondta, Tamis Dorottya befejezi kosaras pályafutását. A pillanat azonban egyáltalán nem csak a búcsú miatt maradt igazán feledhetetlen, főként Dorka számára. Ugyanis ezt követően a színpadra lépett Imre Mihály, az ezüstérmes kosárlabdázó barátja, aki az ifjú hölgy elé térdelt és a több száz ember szeme láttára, illetve füle hallatára megkérte a kezét. Tamis Dorottya pedig igent mondott.

A KSC Szekszárdról, illetve bajnoki szereplésükről bővebben az azonos címkére klikkelve, vagy itt olvashatnak bővebben – kattintson!

Fotó: Kadarka.net


ElőzőRengeteg méreg volt egy kardszárnyú delfin szervezetében KövetkezőÓvatosan! Megszaporodtak a vadelütések Tolnában


Read previous post:
Óvatosan! Megszaporodtak a vadelütések Tolnában

2017.05.05....

Álcázott lőfegyvereket és robbanóanyagot gyártott Pincehelyen

2017.04.05....

Close