full screen background image
Keresés
2019 június 18 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Több százezer forint gyűlt össze a Balassa János kórház gyermekosztálya számára rendezett jótékonysági labdarúgótornán

Több százezer forint gyűlt össze a Balassa János kórház gyermekosztálya számára rendezett jótékonysági labdarúgótornán

2019.04.12. Több mint 650 ezer forint gyűlt össze a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztálya számára az elmúlt szombaton Gerjenben megrendezett jótékonysági célú labdarúgótornán.

A „3000-es Torna” elnevezésű jótékonysági sporteseményt – amelynek fővédnöke Süli János tárca nélküli miniszter volt – a gerjeni önkormányzat és a gerjeni székhelyű Elszármazottak a Vidékért Egyesület bonyolította le Romhányi Károly polgármester vezetésével.

A bajnokságra nyolc csapat nevezett be, a mérkőzéseket pedig szépszámú közönség figyelte. A mérkőzések közötti szünetekben a „Rádoszty gyermekének- és táncstúdió” növendékei, valamint a bonyhádi „Bartina-zenekar” gondoskodott a jó hangulatról. A győzelmet végül a Rendőrség csapata vívta ki a tornán.

A személyenkénti 3000 forintos részvételi díjnak és további két nagy értékű támogatásnak köszönhetően összesen 652 ezer forint gyűlt össze. A pénzt a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztály alapítványa számára juttatták el a szervezők.

Az önzetlen támogatást a Gyermekosztály betegeinek és dolgozóinak képviseletében, a tornán jelenlévő Dr. Harangi Ferenc osztályvezető főorvos köszönte meg a rendezvény főszervezőjének, Romhányi Károlynak, a kiemelt támogatóknak, Kólya József ügyvezetőnek (TAM-BAU Kft. Tamási) és Szűcs József cégvezetőnek (GEOTECHNIKA ’84 VÍZ- ÉS CSATORNAÉPÍTŐ Kft. Sióagárd), valamint a Kántor Információszervező Kft.-nek, és a focigála minden lelkes résztvevőjének.

A befolyt összegből a Gyermekosztály ambulancia-rendelőjének légkondicionáló-berendezését és az újszülöttek szűrő-hallásvizsgálatához szükséges BERA-PHONE készülék beszerzését szeretné biztosítani a kórház.

Forrás: Tolna Megyei Balassa János Kórház. Illusztráció: Kadarka.net


dr. harangi ferenc Gerjen Tolna Megyei Balassa János Kórház
Előző„Zöld Szedres”: 90 zsák szemetet gyűjtöttek össze az önkéntesek


Read previous post:
Close