full screen background image
Keresés
2019 december 9 - hétfő
  • :
  • :

Több vonalon változik a buszok menetrendje szeptembertől Tolnában

Több vonalon változik a buszok menetrendje szeptembertől Tolnában

2018.08.29. A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. 2018. szeptember 1-jétől, szombattól Tolna megyében 12 regionális autóbuszvonalon – az utazóközönség, az oktatási intézmények részéről érkezett igények, s forgalomszervezési okokból – menetrend-módosítást hajt végre.

A menetrendben jelentős változás, hogy az 5430 Szekszárd – Kakasd – Bonyhád autóbuszvonalon közlekedő valamennyi járat menetideje 5 perccel csökken. Az 5431 [Szekszárd–]Bonyhád – Kurd[–Dombóvár] autóbuszvonalon ugyancsak csökken a menetidő. Az 5434 [Szekszárd –]Bonyhád – Nagymányok – Izmény – Kárász autóbuszvonalon közlekedő valamennyi járat menetideje Szekszárd és Bonyhád között szintén 5 perccel csökken.

Az utasok a 2018. szeptember 1-jével kezdődő tanév kapcsán végrehajtott menetrend-változásokról a társaság honlapján tájékozódhatnak részletesebben – kattintson!

A DDKK Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy más társaságok a fenti általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik autóbuszjárataikat. Azt javasolják, hogy az utazás megkezdése előtt a területileg illetékes társaság információs elérhetőségén, vagy a www.menetrendek.hu internetes oldalon tájékozódjanak.

Forrás: DDKK Zrt.
Read previous post:
Close