full screen background image
Keresés
2021 október 22 - péntek
  • :
  • :

Toborzó Napot tart a Magyar Honvédség Szekszárdon

Toborzó Napot tart a Magyar Honvédség Szekszárdon

2017.03.26. Látványosnak ígérkező, haditechnikai bemutatóval egybekötött Toborzó Napot tart a Magyar Honvédség április 5-én Szekszárdon, a Luther téren.

A 10 és 15 óra között zajló Toborzó Nap célja a honvédelem ügyének népszerűsítése, a Magyar Honvédség és a civil lakosság kapcsolatának erősítése. A rendezvény további célkitűzése, hogy az érdeklődők valós és hiteles képet kapjanak a katonai szolgálatvállalás lehetőségeiről és formáiról, illetve a továbbtanulási lehetőségekről.

A rendezvényen a medinai radarszázad mellett bemutatkozik majd a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár, a várpalotai MH Bakony Harckiképző Központ – mondta el a Kadarka.net-nek Kvanduk Tamás őrnagy, a Magyar Honvédség Szekszárdi Irodájának vezetője.

A Toborzó Napon az érdeklődők díszelgő bemutatót, honvédségi teherjárműveket, kézi- és mesterlövész fegyvereket és egy speciális, vegyi- és sugárveszély esetén használatos, úgynevezett mentesítő konténert is láthatnak majd. Emellett kipróbálhatják a páncéltörő, illetve a vadászgép szimulátort, valamint a lézeres céllövészetet.

Lesz még katonai toborzó sátor, illetve karrier tanácsadás, de a látogatók a kadétképzésről is információt szerezhetnek. Azokat is várják, akik szívesen nyújtanák karjukat véradásra, hogy ezzel segítsenek az arra rászorulóknak.

A szekszárdi toborzóiroda elérhetősége:
Cím: Szekszárd, Bezerédj u. 29-31.
Telefonszám: +36 74 415 333

Fotó: Facebook.com – Magyar Honvédség

 
Read previous post:
Close