full screen background image
Keresés
2019 január 17 - csütörtök
  • :
  • :

Tolna is ott van a legsportosabb megyék között

Tolna is ott van a legsportosabb megyék között

2015.12.05. Tolna megye az ötödik helyen végzett a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2015-ös Országos Pontszerző Bajnokságán.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szervek Kiképző Központjában csütörtökön hirdették ki a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2015-ös Országos Pontszerző Bajnokságának végeredményét. A legeredményesebb igazgatóságok sportszereket vásárolhatnak az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület jóvoltából. Többen elismerésben részesültek.

A katasztrófavédelem 2015-ös Országos Pontszerző Bajnokságát kiélezett küzdelemben a Csongrád megyei igazgatóság nyerte, a második helyet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, a harmadikat pedig a fővárosi igazgatóság szerezte meg. Tolna megye az ötödik helyen végzett. A bajnokság első hat helyezettje az állomány sportolási lehetőségei fejlesztésének érdekében sportszereket vásárolhat az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület jóvoltából.

Az eredményhirdetésen többen elismerést vehettek át a kiemelkedő kiképzési és sportszervezési tevékenységük, illetve valamilyen sporteredmény elérése miatt. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egy munkatársa miniszteri elismerésben részesült, hárman a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökének elismerését vehették át, négyen katasztrófavédelmi főigazgatói elismerést érdemeltek ki, nyolc embert pedig az OSKE díjazott. Tolna megyéből Horváth Szilvia tű. százados részesült elismerésben a 2015-ben végzett kiemelkedő sportszervezői feladatok ellátásáért.

A miniszteri elismeréseket Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár adta át a Belügyminisztérium nevében. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elismeréseit dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, megbízott főigazgató adta át, a rendezvényen részt vett Bittmann Tibor tűzoltó dandártábornok, humánszolgálat-vezető, valamint az OKSE elnöke, dr. Demény Ádám tűzoltó ezredes.

Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close