full screen background image
Keresés
2019 április 6 - szombat
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Tolna megyében színes programkínálat várja az érdeklődőket a Pedagógiai Szakszolgálatok Hetén

Tolna megyében színes programkínálat várja az érdeklődőket a Pedagógiai Szakszolgálatok Hetén

2019.04.04. Országosan, így Tolna megyében is 2019. április 8. és 12. között tartják a „Pedagógiai Szakszolgálatok Hete” elnevezésű rendezvénysorozatot, mely során az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a szakszolgálatok munkájába.

A rendezvényeket Tolna megye szerte igyekeztek úgy összeállítani, hogy a szakszolgálati tevékenység során érintettek (gyerekek, szülők, pedagógusok, intézményvezetők, fenntartók) a szakszolgálat szakmai tudása legjavába nyerhessenek bepillantást.

A látogatható foglalkozások igen sokszínűek. Alább néhány példát talál, a teljes programkínálatból.

Április 8. és 12. között – a pályaorientációs feladatellátás keretében – a Babits Mihály Kulturális Központban tekinthetők meg azok az alkotások, melyek alsó tagozatos diákok számára meghirdetett „Mi leszel, ha nagy leszel?” című rajzpályázatra érkeztek.

A Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat dombóvári tagintézményében lehetőség nyílik megismerni az állatasszisztált terápiát, a Mese kutya közreműködésével. A bonyhádi tagintézményben sajátos nevelési igényű és tanulási nehézséggel küzdő gyermekeknek tartanak csoportos foglalkozást. A szekszárdi tagintézményben filmrészletek segítségével lesz konzultáció az iskolai bántalmazásról.

2019. április 11-én csütörtökön 17 órai kezdettel a Szekszárdi Garay János Gimnáziumban Beszéljünk a pályaválasztásról! címmel Gubik András a Tolna Megyei Pedagógiai
Szakszolgálat pályaválasztási tanácsadó pedagógusa tart előadást pedagógusoknak, szülőknek és diákoknak.

A részletes programleírást itt találja – kattintson!

Forrás: Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat. A kép illusztráció.
Read previous post:
Új mobilapplikáció segíti a mentést ősztől

2019.04.04....

Close