full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Megrongálva került elő egy Tolnáról ellopott teherkocsi

Megrongálva került elő egy Tolnáról ellopott teherkocsi

2016.10.11. A saját indítókulcsa segítségével loptak el egy teherkocsit vasárnap Tolnán.

A járművet vasárnap este kilenc óra körül vitték el egy tolnai ház elől. A Szekszárdi Rendőrkapitányság a történtek miatt jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A tolnai járőrök a bejelentést követően rövid időn belül megtalálták a járművet a helyszín közelében, mely addigra már meg volt rongálva – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Néhány perccel később azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 16 éves helyi fiút. A fiatalkorút előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök megállapították, hogy a fiút, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik, korábban a járművezetéstől is eltiltották.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a járművekben még abban az esetben se hagyjuk az indítókulcsot, ha csak néhány percre hagyjuk magára a járművet. A tél közeledtével különösen igaz ez azokra az alkalmakra, amikor reggelente járatjuk a motort, hogy az felmelegedjen az üzemi hőmérsékletre.
Read previous post:
Close