full screen background image
Keresés
2021 október 20 - szerda
  • :
  • :

Tolnában csökkent a bűncselekmények és a sérüléssel járó balesetek száma

Tolnában csökkent a bűncselekmények és a sérüléssel járó balesetek száma

2020.02.20. Szabó Csaba rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány értékelte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. évi tevékenységét.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság évértékelő értekezletét csütörtökön tartották Szekszárdon, a Vármegyeháza dísztermében. Az esemény elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes volt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK). A rendezvényen részt vett Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, a települési önkormányzatok polgármesterei, a rendvédelmi és fegyveres szervek megyei parancsnokai, az együttműködő szervezetek vezetői, továbbá a berendelt vezetői állomány.

A szakmai beszámolón Szabó Csaba rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány értékelte a tavalyi évben elvégzett feladatokat és eredményeket. Kiemelte, hogy 2019-ben a megyében csökkent a bűncselekmények és a sérüléssel járó balesetek száma is. Köszönetét fejezte ki a teljes személyi állománynak a végrehajtott szakszerű munkáért, valamint a polgárőröknek és a társszerveknek az együttműködésért. A megyei rendőrfőkapitány az évértékelőn meghatározta a 2020-as év legfontosabb feladatait, célkitűzéseit is.

Az értekezlet elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes kiemelte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeit, egyben meghatározta az idei év szakmai célkitűzéseit és kiemelt jelentőségű feladatait.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close